Спаси Животинчето Русалка Scruff Luvs 2163

70 артикул(и)
36467
-50%

9,99 лв.

Стара цена: 19,99 лв.
Марка:
Искаш свой домашен любимец? От "Worlds Apart" ти предоставят възможността да си осиновиш животинче. То представлява малка топчица със смачкана "козина" - дори не си личи дали е котенце, зайче или кученце. Погрижи се за него, като го изкъпеш, подсушиш и срешеш. Виж как една малка топчица...
+

Искаш свой домашен любимец? От "Worlds Apart" ти предоставят възможността да си осиновиш животинче. То представлява малка топчица със смачкана "козина" - дори не си личи дали е котенце, зайче или кученце. Погрижи се за него, като го изкъпеш, подсушиш и срешеш. Виж как една малка топчица се преобразява в красиво плюшено животинче в розов цвят. Когато разбереш какво животинче си спасил, можеш да му измислиш име което да напишеш на медальона на каишката му и да го украсиш с шнола, ако е момиче. Също така ще трябва да подпишеш и сертификата за осиновяване, включен в комплекта. Така пухкавият ти приятел официално ще стане твой домашен любимец.

Препоръчително е детето да изкъпе играчката и да я подсуши със сешоар - около 20 минути с помощта или под надзора на възрастен!

Внимание: Цветовете на аксесоарите могат да се различават от тези, показани на картинките!

Размери на кутията : 14х7х12см

Добре е да знаете, че:

Предлагаме Ви: