Музикална играчка за количка и игра по корем 2в1 Tiny Love Tummy Time 0350

3 артикул(и)
38012

59,00 лв.

Марка:Tiny Love промоция
Вкъщи или навън можете да успокоявате и забавлявате бебето с въртележката Tummy Time. По този начин ще осигурите стимулиране на зрителното и сензорно развитие още от първите месеци от живота на мъничето.
+

Вкъщи или навън можете да успокоявате и забавлявате бебето с въртележката Tummy Time. По този начин ще осигурите стимулиране на зрителното и сензорно развитие още от първите месеци от живота на мъничето.

Играчката предлага 3 режима за игра:

  1. Режим „Музика и светлини“: 30 минути непрекъсната мелодия и визуално шоу;
  2. Режим „Докосване и обратна връзка“: Активиране на обратна връзка с разнообразни звуци при потупване на двете перки;
  3. „Тих“ Режим: Успокояващ режим за игра без звук, който позволява на бебето да се наслаждава на въртенето на перките и на прозорчето с променящи се картинки

Играчката е подходяща за новородени бебета, момичета и момчета на възраст 0м+

Игра според възрастта
  • 0-2 месеца: Стимулиране на сетивата

Поставете играчката на подходящо разстояние от бебето (около25см) и го оставете да се наслаждава на увлекателната мелодия и движение, докато е по корем. Играчката постепенно ще стимулира бебето даостава по корем за по-дълго време докато развива своите сетива и двигателни умения. Вземете играчката със себе си по време на разходките и я поставете на количката в режим на музикална въртележка. Бебето ще може да се забавлява и да се наслаждава на комфорта от позната играчка дори когато е далеч от дома.

  • 4-6 месеца: Насърчаване двигателни умения на бебето

Тъй като бебетата се чувстват по-комфортно да прекарват времето си по корем, те ще могат да се облягат на едната си ръка и да играят с другата. Уверете се, че сте поставили музикалната играчка в обсега на бебето.

  • 6+ месеца: Когнитивни умения

Когато бебето усвои умението да седи самостоятелно, ще може да продължи да се наслаждава на функциите на играчката. Активирането на забавна обратна връзка с потупване на перките ще научи бебето за причината и следствието.

Внимание: За активиране на музикалната функция на въртележката са необходими 3 броя батерии тип 3xAA/LR6 (1.5V) – не са включени в комплекта

Добре е да знаете, че:

Предлагаме Ви: