Кукла Рапунцел 38 см Disney Princess 130157

3 артикул(и)
36859

59,99 лв.

Марка:
За всеки, който мечтае за приключения, има принцеса на Дисни, която да отвори очите и сърцето му за неограничени възможности. Една принцеса на Дисни вярва в себе си, никога не се отказва и безстрашно изследва нови и вълнуващи светове.
+

За всеки, който мечтае за приключения, има принцеса на Дисни, която да отвори очите и сърцето му за неограничени възможности. Една принцеса на Дисни вярва в себе си, никога не се отказва и безстрашно изследва нови и вълнуващи светове. Тя дава пример на всички да бъдат честни, мили, любопитни, да проявяват загриженост към другите и да бъдат добри приятели. Една принцеса на Дисни остава вярна на сърцето си, защото притежава смелостта да изпълни мечтите си и приключенията, които я очакват!

Споделяйте истории и си представете нови възможности с любимата си приятелка, принцесата на Disney Рапунцел. Облечена в лилава рокля на принцеса, украсена с блестяща щампа на холофолио Рапунцел никога не закъснява за изпълнен с приключения и забавления ден.

  • Красивото облекло включва лилава рокля с щампа с холофолио, което блести на светлината.
  • Страхотен подарък за рожден ден, празничен подарък, подарък за феновете на Disney Princess.
  • Блестящи блестящи очи, сваляща се рокля на принцеса, тиара на принцеса, лесни за събуване обувки и четка за оформяне на косата.
  • Куклата Rapunzel е висока приблизително 38 см и е съчленена на врата, раменете и бедрата.
  • Включва: 1 кукла, 1 облекло за кукла, 1 тиара за кукла, 1 чифт обувки за кукла и 1 четка за кукла.

Добре е да знаете, че:

Предлагаме Ви: