Хипоалергенно мляко Friso HA 400гр

Не е наличен
4484

23,99 лв.

Марка:
При поръчка на бебешки храни и памперси, клиентът заплаща реалната цена на доставката. За бебешките храни и памперси НЕ ВАЖИ опцията 'безплатна доставка'. За цената на доставката ще бъдете уведомени по телефона. Frisolac HA Хипоалергенно мляко за кърмачетa 0М+ 400 гр е...

При поръчка на бебешки храни и памперси, клиентът заплаща реалната цена на доставката. За бебешките храни и памперси НЕ ВАЖИ опцията 'безплатна доставка'. За цената на доставката ще бъдете уведомени по телефона.

Frisolac HA Хипоалергенно мляко за кърмачетa 0М+ 400 гр е специално създадено, за да замени кърменето от раждането до шестия месец на бебето. Формулата му е предвидена за новородени, които имат повишен риск от алергии към протеина в кравето мляко. Подходящо е при стомашно-чревни нарушения, болест на Крон, хроничен колит, диария и лактозна непоносимост. Може да се използва веднага след раждането. Обогатено е с есенциални витамини, минерали и мастни киселини, необходими за здравословното развитие на кърмачетата. На 100% отговаря на специфичните им хранителни нужди, нужни за растежа и развитието им. Фризолак HA Хипоалергенно мляко за кърмачета 0М+ 400 гр съдържа DHA (докосахексенова киселина) и ARA (арахидонова киселина) - есенциални градивни елементи, допринасящи за развитието на мозъка на кърмачето, пребиотични влакнини - естествени фибри, подпомагащи храносмилането и нуклеотиди - хранителни съставки, укрепващи развитието на имунната система.

Консултирайте се с лекар преди да започнете да давате на детето си млякото. Майчината кърма е най-добрата храна за него.

Royal FrieslandCampina N.V. е голяма, мултинационална компания, произвеждаща натурални, хранителни и висококачествени млечни продукти и съставки. Собственост е на кооперация от 15 000 млекопроизводители в Холандия, Германия и Белгия. Има търговски обекти в над 25 различни страни по света. При разработването на адаптираните бебешки млека използва над 140-годишния си опит, собствените си фермерски кооперации и изградените и доказани във времето традиции.

Добре е да знаете, че:

Предлагаме Ви: