Детска кутия за играчки с колелца Ginger Home JWTR-3330

5 Είδος(η)
38519

149,00 лв.

Марка:

ГОЛЯМА И ПРАКТИЧНА: Кутията за съхранение на играчки с колелца и дръжка за бутане на GINGER HOME е обмислено проектирана мебел, пригодена за детски стаи.

+

"ГОЛЯМА И ПРАКТИЧНА: Кутията за съхранение на играчки с колелца и дръжка за бутане на GINGER HOME е обмислено проектирана мебел, пригодена за детски стаи.

Дървената кутия с колелца включва комбинация от органайзер за съхранение на детски играчки и книжки и играчка за бутане, предоставяйки практично и забавно решение за пространството в детската стая.

С този функционален органайзер играчките са подредени по лесен, достъпен и безопасен за децата начин.

УНИВЕРСАЛЕН ДИЗАЙН: Изработена от MDF с бяло покритие, дървената кутия за играчки с колелца не само изглежда изчистена и модерна, но също така гарантира издръжливост.

Тази играчка за бутане е не само функционална, но и естетически издържана, което я прави чудесно допълнение към всяко детско пространство за игра, както за момиче, така и за момче.

ПОЛЗИ: Насърчава организацията и подредеността, като същевременно осигурява лесен достъп до играчки и книги. Стимулира въображението на детето и го насърчава да играе с количката за бутане. Насърчава автономното развитие на децата при абсолютна безопасност. Размерът и здравата дървена рамка на кутията за играчки с колелца са създадени за деца, които искат да се справят сами. Дава възможност за прибиране и вземане на предмети без помощ!

БЕЗОПАСНОСТ: Със своята здрава конструкция и стилен дизайн, кутията за играчки с колелца GINGER HOME е ценно допълнение към всяка детска стая.

Здравата дървена рамка, заоблените ъгли и ръбове гарантират допълнителна сигурност на детската кутия за играчки.

Изработена от безопасни материали, дървената кутия за съхранение на играчки отговаря на всички европейски стандарти.


Размери: 38х45х54 см.

Подходящо за деца над 12 месеца

Материал: MDF и бамбук

Цвят: бял

Тегло: 8 кг."

Καλό να ξέρω:

Οι Προτάσεις μας